Stephan Slee: nieuwe uitdagingen

Per 31 december 2018 heb ik de activiteiten van SLEE Communicatie beëindigd. Hierdoor heb ik tijd gecreëerd voor andere leuke activiteiten en het nog onbekende. Mijn interessevelden zijn: hardlopen, trailrunning en zwemmen; natuurbeleving en reizen, schrijven, fotograferen en beeldhouwen; wandelen, fietsen en lezen;  klussen en tuinieren. Natuurlijk krijgen ook gezin, familie, vrijwilligerswerk en mantelzorg de nodige aandacht. Kortom, ik ga nieuwe uitdagingen aan en verdwijn zeker niet achter de geraniums.

Over ‘vroeger’

In 1978 behaalde ik mijn grafisch diploma Utrecht. Vervolgens SRM- en NIMA-diploma's voor reclame, marketing-A/B, public relations, marketingcommunicatie, SEO-schrijven voor zoekmachine-optimalisatie. Tot 1996 was ik verantwoordelijk voor publiciteit, verkoopbevordering, reclame en marketingcommunicatie bij: Stichting Spaarpropaganda; TOTAL Nederland; ASB uitzendbureau; KAV-autoverhuur/ KAV-Expo; Studio de Wit/ Additief. In juli 1996 startte ik SLEE Communicatie. Een diversiteit aan bedrijven en organisaties mocht ik helpen met communicatieadvies, realisatie en implementatie.

Zoetermeer, Delft en Pijnacker-Nootdorp

Ook als schrijver was ik geïnteresseerd in de ambities, worstelingen en successen van mensen. Veel ondernemers, hun medewerkers, relaties en andere mensen met een boodschap mocht ik interviewen. Met betrokkenheid schreef ik redactionele artikelen zoals portretartikelen, dubbelinterviews, rondetafelgesprekken en bedrijfsreportages. Artikelen op basis van interview voor publicatie in magazines, nieuwsbrieven en personeelsbladen.Velen ontmoette ik tijdens ondernemersevenementen van bijvoorbeeld: Businessclub Floravontuur Promotie Zoetermeer; Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp OVPN; Business Breakfast Club BBC; Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ; Ter Zake Het Ondernemershuis; Delft Business en Vrienden van La Red.